fbpx

Hoe krijg je onbeperkt mobiele data bij Orange/Mobistar?

Internetten op je telefoon is inmiddels de normaalste zaak van de wereld. Nog niet zo lang geleden was internet op je computer al bijzonder. Tegenwoordig is er een grote groep mensen die op zoek is naar manieren om onbeperkt te kunnen internetten. Bij Orange is dat uiteraard een mogelijkheid.

Naar Orange website >

Onbeperkt internetten op je smartphone

Het Orange pakket waarmee je een onbeperkte hoeveelheid data kan gebruiken heet Go Unlimited. Want als je geen beperkingen hebt, dan voel je je vrijer. Met een onbeperkte hoeveelheid data op je smartphone hoef je nooit bang te zijn dat je het limiet overstijgt. Je zult dus altijd met een gerust hart kunnen internetten. Dat betekent bijvoorbeeld dat je altijd filmpjes in hd kwaliteit kan bekijken. Bovendien blijf je altijd op de hoogste van het laatste nieuws en natuurlijk van de updates van je vrienden op social media. In het vervolg hoef je nooit meer te kijken hoeveel data er deze maand nog van je bundel over is.

Een krachtig netwerk

Bij Orange kun je rekenen op een krachtig signaal. Overal in België kun je uitgaan van een goede dekking. Hierdoor kun je daadwerkelijk gebruik maken van de snelheid van 4G. Je zult bij Orange geen problemen ondervinden door een verstoorde ontvangst. Overal waar je bent maak je gebruik van supersnel internet.

Onbeperkt internetten bij Orange

Het hoeft helemaal niet duur te zijn om een abonnement af te sluiten met een onbeperkte hoeveelheid data. Bij Orange zijn er twee abonnementen waarmee jij naar hartenlust het internet op kan gaan. Netflix kijken en grote bestanden downloaden is geen enkel probleem.

Het geweldige Go Unlimited abonnement van Orange

Voor 40 euro in de maand ben jij in het bezit van het Go Unlimited abonnement van Orange. De eerste drie maanden betaal je zelfs slechts 20 euro per maand. Met dit abonnement kun je het meeste uit je smartphone halen. Je kunt namelijk niet alleen onbeperkt internetten, maar ook onbeperkt bellen. Kortom, je hoeft je nergens meer zorgen om te maken. Je kunt net zo lang bellen met je beste vrienden en familie als je zelf wilt. Bovendien kun je onbeperkt sms en mms berichten versturen. En dat allemaal via het krachtige en stabiele netwerk van Orange.

Opslag in de cloud

Gegevens en bestanden opslaan in de cloud begint steeds normaler te worden. Het is een geweldige manier om ervoor te zorgen dat je altijd een backup hebt. Daarbovenop is het veel eenvoudige om bestanden te delen. Met het Go Unlimited Abonnement van Orange krijg je 500 GB opslag in de cloud. Dat is meer dan genoeg om ongelooflijk veel foto’s op te slaan.

Een limiet na het verbruiken van 20 GB aan data

Je kunt onbeperkt gebruik maken van het internet als je een Go Unlimited abonnement hebt afgesloten. Bij de eerste 20 GB maak je gebruik van het snelste internet dat op het moment beschikbaar is. Ga je daar overheen, dan hoef je je niet druk te maken. Je hoeft namelijk nog steeds geen cent bij te betalen. De snelheid van het internet zal echter wel naar beneden gaan. Voor de rest van de maand kun je gratis internetten met een snelheid van 512 Kbps.

Bellen binnen landen in de gehele Europese Unie met Go Unlimited

Voor mensen met veel relaties in het buitenland is het Go Unlimited abonnement het meest geschikt. Met het dit abonnement kun je met nummers binnen elk land in de Europese Unie bellen. Dat is uiteraard ideaal als je vrienden of familie in het buitenland hebt wonen. Onder deze groep vallen ook landen die behoren tot de zogenaamde Best Destinations.

Waarom je kiest voor Orange

Orange biedt klanten lage tarieven voor veel belminuten en data. De Go Unlimited abonnementen zijn ideaal voor grootgebruikers. Als jij veel belt en internet, dan is het zeker de moeite waard om een van deze pakketten te overwegen.

The following two tabs change content below.
Johan is mee verantwoordelijk voor de inhoud van hoedoen.be. Hij vindt het interessant om mensen met handige tips op weg te helpen naar een oplossing. Je kan hem vinden via Linkedin

Laatste berichten van Johan (toon alles)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *