Hoe krijg je onbeperkt mobiele data bij Orange/Mobistar?

Laatst aangepast op

Internetten op je telefoon is inmiddels de normaalste zaak van de wereld. Nog niet zo lang geleden was internet op je computer al bijzonder. Tegenwoordig is er een grote groep mensen die op zoek is naar manieren om onbeperkt te kunnen internetten. Bij Orange is dat uiteraard een mogelijkheid.

Naar Orange website >

Onbeperkt internetten op je smartphone

De twee Orange pakketten waarmee je een onbeperkte hoeveelheid data kan gebruiken heten Arend en Arend Premium. Want als je geen beperkingen hebt, dan voel je je vrijer. Met een onbeperkte hoeveelheid data op je smartphone hoef je nooit bang te zijn dat je het limiet overstijgt. Je zult dus altijd met een gerust hart kunnen internetten. Dat betekent bijvoorbeeld dat je altijd filmpjes in hd kwaliteit kan bekijken. Bovendien blijf je altijd op de hoogste van het laatste nieuws en natuurlijk van de updates van je vrienden op social media. In het vervolg hoef je nooit meer te kijken hoeveel data er deze maand nog van je bundel over is.

Een krachtig netwerk

Bij Orange kun je rekenen op een krachtig signaal. Overal in België kun je uitgaan van een goede dekking. Hierdoor kun je daadwerkelijk gebruik maken van de snelheid van 4G. Je zult bij Orange geen problemen ondervinden door een verstoorde ontvangst. Overal waar je bent maak je gebruik van supersnel internet.

Onbeperkt internetten bij Orange

Het hoeft helemaal niet duur te zijn om een abonnement af te sluiten met een onbeperkte hoeveelheid data. Bij Orange zijn er twee abonnementen waarmee jij naar hartenlust het internet op kan gaan. Netflix kijken en grote bestanden downloaden is geen enkel probleem.

Het geweldige Arend abonnement van Orange

Voor 40 euro in de maand ben jij in het bezig van het Arend abonnement van Orange. De eerste drie maanden betaal je zelfs slechts 20 euro per maand. Met dit abonnement kun je het meeste uit je smartphone halen. Je kunt namelijk niet alleen onbeperkt internetten, maar ook onbeperkt bellen. Kortom, je hoeft je nergens meer zorgen om te maken. Je kunt net zo lang bellen met je beste vrienden en familie als je zelf wilt. Bovendien kun je onbeperkt sms en mms berichten versturen. En dat allemaal via het krachtige en stabiele netwerk van Orange.

Opslag in de cloud

Gegevens en bestanden opslaan in de cloud begint steeds normaler te worden. Het is een geweldige manier om ervoor te zorgen dat je altijd een backup hebt. Daarbovenop is het veel eenvoudige om bestanden te delen. Met het Arend Abonnement van Orange krijg je 500 GB opslag in de cloud. Dat is meer dan genoeg om ongelooflijk veel foto’s op te slaan.

Een limiet na het verbruiken van 20 GB aan data

Je kunt onbeperkt gebruik maken van het internet als je een Arend of een Arend Premium abonnement hebt afgesloten. Bij de eerste 20 GB maak je gebruik van het snelste internet dat op het moment beschikbaar is. Ga je daar overheen, dan hoef je je niet druk te maken. Je hoeft namelijk nog steeds geen cent bij te betalen. De snelheid van het internet zal echter wel naar beneden gaan. Voor de rest van de maand kun je gratis internetten met een snelheid van 512 Kbps.

Bellen binnen landen in de gehele Europese Unie met Arend Premium

Voor mensen met veel relaties in het buitenland is het Arend Premium abonnement het meest geschikt. Met het dit abonnement kun je met nummers binnen elk land in de Europese Unie bellen. Dat is uiteraard ideaal als je vrienden of familie in het buitenland hebt wonen. Onder deze groep vallen ook landen die behoren tot de zogenaamde Best Destinations.

Restricties voor het bellen van en naar Best Destinations

Met het Arend Premium abonnement ben je internationaal georiënteerd. Je kunt met landen in de Europese Unie bellen, maar ook met mensen die zich in een van de Best Destinations bevinden. Bij het Arend Premium abonnement zitten 1000 belminuten inbegrepen voor internationaal bellen. Die kun je bijvoorbeeld gebruiken om van België naar een land binnen de Europese Unie of Best Destinations te bellen. Sms’en is ook geen probleem. In totaal kun je 1000 smsjes de landsgrenzen oversturen. Het maakt bovendien niet uit welke kant op. Je kunt ze van België naar een ander land sturen, of juist van een van de landen van de Europese Unie of een Best Destination terug naar België. Ook internetten op een van de Best Destinations is met Arend Premium geen probleem en bovendien kosteloos. Je kunt voor 1 GB gratis surfen op een van deze locaties.

Waarom je kiest voor Orange

Orange biedt klanten lage tarieven voor veel belminuten en data. De Arend abonnementen zijn ideaal voor grootgebruikers. Als jij veel belt en internet, dan is het zeker de moeite waard om een van deze pakketten te overwegen. Blijf je eigenlijk vooral in België, dan is het standaard Arend pakket voldoende. Wanneer je ook veel in het buitenland bent, dan is het Arend Premium pakket zeker het overwegen waard. Je kunt dan in de gehele Europese Unie en alle Best Destinations gebruik maken van de geweldige kracht van het netwerk van Orange.

Naar Orange website >
The following two tabs change content below.
Johan is mee verantwoordelijk voor de inhoud van hoedoen.be. Hij vindt het interessant om mensen met handige tips op weg te helpen naar een oplossing. Je kan hem vinden via Linkedin

Laatste berichten van Johan Van Asch (toon alles)

Leave a Comment