fbpx

Hoe Telenet Play, Play More of Sports opzeggen?

Kijken via Play is fantastisch, althans dat vinden wij. Je zit op de eerste rij bij de release van nieuwe afleveringen van topseries als Game Of Thrones en Vikings en voor wie het nog meer mag zijn, is er bovendien Play More of Play Sports.

Maar indien Play toch niet biedt wat je hoopte, kan je ook makkelijk je abonnement terug opzeggen. Er zijn 2 manieren om dit te doen:

Via mijn Telenet

  1. Klik op deze link op je pakketten te openen
  2. Meld je aan in Mijn Telenet
  3. Je ziet nu een overzicht van je pakketten (zie afbeelding). Via de link stopzetten kan je nu het abonnement naar keuze makkelijk stopzetten.

Tip: Als je nog verder naar beneden scrollt, is er ook de mogelijkheid om andere extra abonnementen (vb. VRT net gemist, RTL series, BE Tv & Passion XL) op te zeggen mocht dat het geval zijn.

Per telefoon

Je kan ook gewoon van maandag tot zaterdag gratis bellen naar het telefoonnummer 0800 66 350. Een Telenet medewerker zal dan je keuze om het abonnement stop te zetten registeren en voor kwaliteitsredenen peilen naar de reden waarom je het abonnement wenst stop te zetten.

Enkele mogelijke redenen om stop te zetten zijn:
– Ik vind geen tijd om er naar te kijken en van te genieten
– Ik vind het abonnement te duur
– De films of series sluiten niet aan bij mijn verwachtingen

Tip: Valt je Telenet abonnement te duur uit?

Neem dan zeker ook eens een kijkje bij Scarlet. Want als het aankomt op TV, internet en telefoon, is Scarlet Trio onklopbaar qua prijs.

The following two tabs change content below.
Johan is mee verantwoordelijk voor de inhoud van hoedoen.be. Hij vindt het interessant om mensen met handige tips op weg te helpen naar een oplossing. Je kan hem vinden via Linkedin

Laatste berichten van Johan (toon alles)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *