fbpx

Hoe de vervaldatum van mijn Bongo bon controleren?

Heb je door omstandigheden je Bongobon nog niet verzilverd? Of ben je gewoon vergeten dat je nog een bon had liggen (gebeurt bij iedereen :-)) dan is het handig om te weten hoe je de vervaldatum van je Bongo cadeaubon kan controleren. We hebben het voor je uitgezocht en hieronder beschreven:

Vervaldatum Bongo controleren

Om de vervaldatum te weten te komen en te zien of jouw bon reeds vervallen is, moet je de Bongo registeren in je Bongo-account op de website van Bongo. Dan kan je onder “cadeaubonnen” meteen terugvinden hoe lang je bonnen nog geldig zijn. Heb je nog geen Bongo-account dan moet je je eerst registreren.

OPEN HIER DE WEBSITE >

Een andere manier om de geldigheid te controleren is door te bellen met de klantenservice. Hier hebben we alle mogelijke contactmethodes met de klantendienst opgesomd.

Heb je een e-Bongo bon gekregen of aangekocht dan is het makkelijker om de geldigheid terug te vinden. De vervaldatum staat dan simpelweg in de bevestigingsemail van je e-Bongo. Als je deze mail natuurlijk nog ergens in je mailbox hebt staan…

Zit je dicht tegen de vervaldatum aan dan kan je altijd je Bongobon verlengen. We hebben in een paar stappen uitgeschreven in dit artikel hoe je dit moet doen.

Klantendiendienst contact

Heb je nog een andere vraag over je Bongobon, dan kan je hier lezen hoe je de klantendienst kan contacteren. We hebben alle mogelijke manieren opgesomd.

OPEN HIER DE WEBSITE >

Bron: bongo.be

The following two tabs change content below.

Nick Van Ranst

Nick is mee verantwoordelijk voor de inhoud van hoedoen.be. Hij vindt het interessant om mensen met handige tips op weg te helpen naar een oplossing.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *