fbpx

Hoe de omruiling van mijn Bongobon ongedaan maken?

Recent heb ik mijn Bongobon die ik voor Kerst gekregen had, omgeruild voor een andere “belevenis”. Ik had er immers eentje gekregen voor een luchtballonvaart maar aangezien ik niet echt fan ben van vliegen heb ik deze bon omgeruild. En dat voor iets meer down to earth. Maar dan kwam mijn vriendin af dat ze eigenlijk toch heel graag die ballonvaart had gedaan… Daar stond ik dan.

Omruiling ongedaan maken

Gelukkig kun je bij Bongo onbeperkt omruilen. Wat er kort gezegd op neer komt dat je jouw cadeaubon zo vaak je wil kunt omruilen. En dat tot je de bon gevonden hebt waarover je tevreden bent.

Met andere woorden, ik kon dus terug zonder probleem nog een keertje mijn Bongobon gaan omruilen. Hoe je een Bongo omruilt hebben we in dit artikel al beschreven: bongobon omruilen.

Heb je jouw bon omgeruild naar een Bongo met een hogere waarde, dan kan je die bon binnen de 14 dagen retourneren. Hiervoor moet je wel de klantendienst van Bongo contacteren.

Klantendiendienst contact

Heb je nog een andere vraag over je Bongobon, dan kan je hier lezen hoe je de klantendienst kan contacteren. We hebben alle mogelijke manieren opgesomd.

OPEN HIER DE WEBSITE >

Bron: bongo.be

The following two tabs change content below.

Nick Van Ranst

Nick is mee verantwoordelijk voor de inhoud van hoedoen.be. Hij vindt het interessant om mensen met handige tips op weg te helpen naar een oplossing.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *