Hoe Vinted contacteren?

Hoe je Vinted kan contacteren zou handig kunnen zijn. Bijvoorbeeld wanneer je met vragen zit over een verzending of een terugbetaling van een aankoop.

Als je de klantenservice van Vinted wil contacteren, heb je natuurlijk graag snel antwoord en dan zijn telefoon en e-mail de snelste manieren om in contact te komen. Jammer genoeg is nergens een telefoonnummer of e-mailadres van Vinted terug te vinden. We hebben lang moeten zoeken en stootten slecht op een no-reply@vinted.com… Daarmee kan je jammerlijk genoeg niets aanvangen.

Contacteer Vinted via de helpdesk

Als je verder klikt naar www.vinted.be/help dan kom je op de zogenoemde helpdesk terecht. Daar kan je veelgestelde vragen & antwoorden terugvinden. Je kan er ook een zoekopdracht ingeven.


Belangrijke opmerking: wij van Hoedoen.be kunnen jullie niet verder helpen met jullie vragen voor de klantendienst van Vinted. We tonen op deze pagina enkel hoe je Vinted en hun klantendienst kan contacteren. 

The following two tabs change content below.

Nick Van Ranst

Nick is mee verantwoordelijk voor de inhoud van hoedoen.be. Hij vindt het interessant om mensen met handige tips op weg te helpen naar een oplossing.

Laatste berichten van Nick Van Ranst (toon alles)

17 reacties

 • Beste,ik heb te weinig verzendkosten aangerekend en denk dat het pakje niet bij de persoon zal geraken.
  Hoe kan ik dit oplossen aub.
  Wil zelf instaan om de hogere verzendkosten te betalen.
  Mvg,Nathalie

 • Pauline schreef:

  Een verzonden artikdl is na 16 dagen nog steeds niet toegekomen. Vinted belooft na 12 dagen dat je een vergoeding krijgt als het niet aankomt. Dit werd naar Frankrijk verzonden en zou daar ergens zijn bij een Mondial postpunt. Ik kan geen contac opnemen met Vinted… Wat moet ik nu in godsnaam doen? 😩.

 • Schouteden Mia schreef:

  Beste,
  Heb juist iets verkocht op vinted maar ipv 8 € werd er maar 2,50 € overgmaakt door Vinted.
  Heb een mail gestuurd naar
  Het Vinted-team <no-reply@vinted.be …in de hoop van.
  Voor de koper is het ook niet leuk want zij heeft 8 € overgemaakt.
  Wat kan ik verrder nog doen.
  Mvg // Mia

  • Nick Van Ranst schreef:

   Dag Mia, mailen naar een “no-reply” adres zal jammer genoeg niets uithalen. Het is immers een adres waar de mails niet van worden gelezen (no reply staat voor niet antwoorden…). Zoals in het artikel beschreven zijn de contacteermogelijkheden van Vinted zeer beperkt.

 • Honfleur Boncoeur schreef:

  IK moet een pakje versturen naar Frankrijk via bpost, heb adres en naam, maar kan onmogelijk postticket bestellen zonde E-mail en GSM nr. van de geadresseerde. Ben hier al uren mee bezig. Ik schrijf constant naar de koper, maar zij antwoordt niet. Het geld is gestort bij Vinted, maar ik kan niet versturen. Kan Vinted niet bereiken, hebben zij dat niet voorzien dat deze gegevens verplicht zijn, ook met Mondial Relay is dat zo

 • Ik heb een heel aantal bestellingen gedaan maar nog maar 1 is toegekomen. Bij sommige staat zelfs dat het 21 dagen kan duren alvorens ontvangst. Hoe komt dit?
  Met vriendelijke groeten Jessy

 • Veerle Schippers schreef:

  goeie morgen, kleine 2 weken geleden een pakketje verzonden. Dat is niet aangekomen, zit blijkbaar ergens in Antwerpen. Ik krijg van niemand reactie ( niet van vinted en niet van mondial relay), enkel de koper heeft mij verwittigd van het probleem. Wat nu??

 • Shanna schreef:

  Hallo,
  Ik verkocht op vindet een paar pumps. Ze koper wou ze uiteindelijk niet kopen omwille van enkele krasjes. Ongeveer een maand geleden ging ze de pumps terug opsturen maar tot op vandaag niets ontvangen. Ik vroeg er naar en ze zei dat ze verstuurd waren. Nu heeft ze me geblokkeerd op vindet. Ik vind het bijzonder jammer…

 • Veerle Vanhooren schreef:

  Beste,
  Ik had artikel te koop geplaatst maar was al verkocht.
  Nu schrijft er nog iemand geld over maar is verkocht!
  Koper kan ik blijkbaar nt contacteren.
  Wat doe ik nu?
  Mvg

 • Van nieuwenhuyse dorien schreef:

  Hey,

  Mijn uitstaande bedrag blijft daar maar staan. Komt niet in mijn vinted portemonnee! Hoe krijg ik die daar wel???

  • Paula van Unen schreef:

   Ik heb precies hetzelfde probleem, als iemand een antwoord heeft: please let us know!

   Eerste en laatste keer dat ik Vinted heb gebruikt 🙋🏼‍♀️

 • FV schreef:

  Beste,
  Ik heb een trui gekocht op vinted.
  Prijs 4 Euro, verzeding 3,28 Euro.
  Bij onvangst merk ik dat er een gat zit in de trui.
  Ik contacteer de verkoper en die zegt dat niet te hebben gezien.
  Nochtans heeft deze de staat gezet als ‘goed’.
  Ik zie nu dat de enigste mogelijkheid is de trui terug sturen.
  Ik betaal dan dus 2x verzending (naar mij en terug) = 6,56 en dan heb ik niks en de verkoper krijgt zn 4 euro terug.

  Dit vindt ik toch wel vreemd… een kapotte trui aankrijgen en niks kunnen doen buiten nog eens de verzending te moeten betalen !?!?

 • Carine sagaert schreef:

  Reeds 2 maal werd een merkhandtas onterecht verwijderd. Van Vinted moet ik meer bewijzen geven dat de handtassen echte merken zijn. Al verschillende foto s bijgevoegd waarop de echtheid wel duidelijk staat. Maar toch komen de tassen er niet meer op.

Laat een reactie na