Hoe Vinted contacteren?

Hoe je Vinted kan contacteren zou handig kunnen zijn. Bijvoorbeeld wanneer je met vragen zit over een verzending of een terugbetaling van een aankoop.

Als je de klantenservice van Vinted wil contacteren, heb je natuurlijk graag snel antwoord en dan zijn telefoon en e-mail de snelste manieren om in contact te komen. Jammer genoeg is nergens een telefoonnummer of e-mailadres van Vinted terug te vinden. We hebben lang moeten zoeken en stootten slecht op een no-reply@vinted.com… Daarmee kan je jammerlijk genoeg niets aanvangen.

Contacteer Vinted via de helpdesk

Als je verder klikt naar www.vinted.be/help dan kom je op de zogenoemde helpdesk terecht. Daar kan je veelgestelde vragen & antwoorden terugvinden. Je kan er ook een zoekopdracht ingeven.


Belangrijke opmerking: wij van Hoedoen.be kunnen jullie niet verder helpen met jullie vragen voor de klantendienst van Vinted. We tonen op deze pagina enkel hoe je Vinted en hun klantendienst kan contacteren. 

The following two tabs change content below.

Nick Van Ranst

Nick is mee verantwoordelijk voor de inhoud van hoedoen.be. Hij vindt het interessant om mensen met handige tips op weg te helpen naar een oplossing.

Laat een reactie na