fbpx

Hoe contacteer ik Voo klantendienst via tel/mail?

Hoe contacteer ik de Voo klantendienst? Als je klant bent of wil worden bij het Waalse telecombedrijf Voo dan vind je hieronder de verschillende mogelijkheden terug om hun klantendienst te contacteren.

Als je de klantenservice van Voo wil contacteren, heb je natuurlijk graag snel antwoord en dan zijn telefoon en e-mail de snelste manieren om in contact te komen. Maar daarnaast kan je ook nog een andere manier gebruiken.

1. Via telefoon voor België:

Bel 078/50.50.50 

Dat is het telefoonnummer van de Voo klantendienst voor alle technische en administratieve vragen. Zij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot vrijdag (8u30 tot 18u00) en op zaterdag (9u00tot 13u00).

Wil u klant worden bij Voo? Daar hebben ze een apart gratis nummer voor: 0800/43.111.

2. Via e-mail:

Je kan de klantenservice ook mailen via het Voo contactformulier.

3. Via sociale media:

Uiteraard kan je de klantenservice ook contacteren via de Voo Facebook pagina (maandag tot vrijdag van 9u tot 20u en op zaterdag van 10u tot 18u) Als je daar een vraag stelt, krijg je doorgaans een zeer snel antwoord.

The following two tabs change content below.
Johan is mee verantwoordelijk voor de inhoud van hoedoen.be. Hij vindt het interessant om mensen met handige tips op weg te helpen naar een oplossing. Je kan hem vinden via Linkedin

Laatste berichten van Johan (toon alles)

2 gedachten over “Hoe contacteer ik Voo klantendienst via tel/mail?”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *