fbpx

Wachtwoord van Origin vergeten, wat nu?

Ben je je wachtwoord van game site Origin.com vergeten? Geen probleem, dan leggen we je in enkele stappen uit hoe je je paswoord opnieuw kan herstellen en terug toegang kan krijgen tot je account.

Stap 1 – Aanmelden: Ga naar https://www.origin.com/nl-be/store/ en klik bovenaan op Aanmelden.

Stap 2 – Wachtwoord vergeten? Klik op de link Wachtwoord vergeten onder het wachtwoord veld.

Stap 3 – Emailadres of Origin ID: Vul je e-mailadres in en Origin stuurt je een e-mail met instructies om een nieuw wachtwoord aan te maken.

Stap 4 – Link in mail: Je ontvangt een mail van hen, je hoeft enkel op de link te klikken.

Stap 5– 2x nieuw wachtwoord: Voer het nieuwe wachtwoord dat je wenst tweemaal na elkaar in. Het wachtwoord moet 8-16 tekens lang zijn en ten minste één kleine letter, één hoofdletter en één cijfer bevatten. Nadien klik je op Verzenden en wordt het paswoord meteen gewijzigd.

origin wachtwoord vergeten 1 origin wachtwoord vergeten 2 origin wachtwoord vergeten 3 origin wachtwoord vergeten 4 origin wachtwoord vergeten 5

The following two tabs change content below.
Johan is mee verantwoordelijk voor de inhoud van hoedoen.be. Hij vindt het interessant om mensen met handige tips op weg te helpen naar een oplossing. Je kan hem vinden via Linkedin

Laatste berichten van Johan (toon alles)

9 gedachten over “Wachtwoord van Origin vergeten, wat nu?”

 1. Annick De Vlieger

  Als we wachtwoord vergeten klikken en het woord intypen dan krijgen we de melding dat we een email zullen ontvangen maar die krijgen we niet. Al verscheidene malen geprobeerd maar het lukt maar niet.
  Mvg Annick

 2. Goedendag,
  Ik heb dit ook vaak geprobeerd en staat ook niet in de SPAM folder.
  Vorige maand kon ik nog inloggen en nu gaat dat niet meer.

 3. Ik heb dat ook, maar mailen kan ook niet want daarvoor moet je inloggen! Echt slecht, want een nieuw account aanmaken is geen optie omdat ik dan nog een keer al mijn games zou moeten kopen en dat is best wat. Iemand nog hulp? Het zou ook een storing kunnen zijn..

 4. Ik heb hetzelfde probleem als de meeste mensen hier en krijg dus geen mail binnen, ook niet in de SPAM folder! Ik kan nergens een email adres van Origin vinden waar ik contact mee kan opnemen, de enige functie is bellen en dat gaan op dit moment niet! Ik vind het erg raar dat meerdere mensen dit probleem hebben en dat hiervoor nergens een oplossing staat. Hebben de anderen dit probleem misschien al opgelost gekregen? Graag antwoord!

  1. Nick Van Ranst

   Dag Mientje, ik kon ook niet meteen een mailadres van Origin terugvinden… Hopelijk zijn er mensen die je hiermee verder kunnen helpen. Of hopelijk kan je snel telefonisch contact met hen opnemen. Succes!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *