fbpx

Wachtwoord van Schoolbank vergeten, wat nu?

Via Schoolbank kan je in contact blijven met je vroegere klasgenootjes. Maar wat als je nu eens lang geleden een account hebt aangemaakt en ondertussen het wachtwoord niet meer weet. Gelukkig is er een manier om je wachtwoord te recupereren en opnieuw toegang te verkrijgen tot je account:

Stap 1 – Wachtwoord vergeten: Ga naar www.schoolbank.nl en klik op de link ‘Wachtwoord vergeten?’

Stap 2 – Emailadres: Vul je e-mailadres in en Schoolbank stuurt je een e-mail met instructies om een nieuw wachtwoord aan te maken.

Stap 3 – Link in mail: Je ontvangt een mail van hen die zegt: “Om een nieuw wachtwoord te kiezen klik hier“. Dat is de link die je nodig hebt.

Stap 4 – 2x nieuw wachtwoord: Voer het nieuwe wachtwoord dat je wenst tweemaal na elkaar in. Klik nadien op ‘Wijzig wachtwoord’.

schoolbank wachtwoord vergeten 1 schoolbank wachtwoord vergeten 2 schoolbank wachtwoord vergeten 3 schoolbank wachtwoord vergeten 4

 

 

The following two tabs change content below.
Johan is mee verantwoordelijk voor de inhoud van hoedoen.be. Hij vindt het interessant om mensen met handige tips op weg te helpen naar een oplossing. Je kan hem vinden via Linkedin

Laatste berichten van Johan (toon alles)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *