fbpx

Wachtwoord van Zoosk vergeten, wat nu?

Het kan bij ons allemaal gebeuren dat we ons Zoosk wachtwoord vergeten. In dit artikel leggen we uit hoe u uw wachtwoord kunt herstellen wanneer het gebeurt:

4 stappen

 

1) Wachtwoord vergeten?

Ga naar het inlogscherm: http://www.zoosk.com . Boven het veld email adres, zie je een link “Wachtwoord vergeten?”, dat is de link die we nodig hebben.

zoosk wachtwoord vergeten 1

 

2) E-mailadres

Voer je e-mailadres in. Klik dan op de button “Wachtwoord opnieuw instellen”. Ga nadien naar je e-mail inbox, waar je instructies zal terugvinden om je wachtwoord te resetten.

zoosk wachtwoord vergeten 2

 

3) Link in de e-mail

U ontvangt een link van Zoosk. Klik op de button “Wachtwoord opnieuw instellen” die je in deze mail ziet.

zoosk wachtwoord vergeten 3

 

4) Kies nieuw wachtwoord

Voer het nieuwe wachtwoord dat je wil twee keer in (het moet minimum uit 6 karakters bestaan) en klik op “Wachtwoord opslaan”.

zoosk wachtwoord vergeten 4

The following two tabs change content below.
Johan is mee verantwoordelijk voor de inhoud van hoedoen.be. Hij vindt het interessant om mensen met handige tips op weg te helpen naar een oplossing. Je kan hem vinden via Linkedin

Laatste berichten van Johan (toon alles)

2 gedachten over “Wachtwoord van Zoosk vergeten, wat nu?”

 1. beste johan heb via Facebook op zoosk geklikt heb geen account aangemaakt maar krijg toch email binnen van allerlei dames . hoe kan dit ? ben ik nu betalend lid ? hoe kom ik er vanaf
  bvb dank

  1. Hallo Gerard,
   Op die manier geef je inderdaad toegang aan Zoosk om de data van je Facebook in te laden. Dat wil niet noodzakelijk zeggen dat je automatisch betalend lid bent, maar wel dat er een profiel gecreëerd werd met jouw foto en gegevens.

   Je kan dit makkelijk terug ongedaan maken: Log op je Facebook in > klik rechtsboven op instellingen > Kies “apps” in het linkermenu > Klik op het kruis (verwijderen) rechts van de Zoosk app. Normaal gezien zal je er nu geen last meer van hebben.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *