fbpx

Hoe geen verzendkosten betalen bij Albelli?

Albelli hanteert altijd verzendkosten als je online bestelt. Die bedragen gemiddeld zo’n 4 à 5€. In dit artikel leggen we uit hoe je die verzendkosten kan vermijden en dus al snel extra bespaart op je fotoboek en decoratie. Dit zijn de 2 beste methodes om je verzending gratis kan laten gebeuren:

Methode 1 = bij kleine bestelling

Stap 1: Open de Albelli website via onderstaande button

OPEN HIER DE WEBSITE >

Stap 2: Scroll helemaal naar beneden naar de footer, waar je onderstaande link ziet: Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang 5€ korting! Geef je e-mail adres in en klik op inschrijven.

Stap 3: Je ontvangt nu een bevestigingsmail van Albelli met een kortingscode erbij van 5€. Aangezien een kleine bestelling doorgaans een verzendkost heeft van maximum 5€, heb je dus eigenlijk hiermee een gratis verzending beet!

Methode 2 = bij grote bestelling

Stap 1: Open de Albelli website via onderstaande button

OPEN HIER DE WEBSITE >

Stap 2: Open een chatgesprek met de klantendienst en geef aan dat je een bestelling wenst te plaatsen die groter is dan 400€. Want zoals je hieronder kan zien, gaf een professionele medewerker aan dat ze normaal gezien geen gratis verzending kunnen geven, maar wel een bulkkorting + gratis verzending bij een bestelling vanaf 400€.

Met dank aan: Albelli.be

The following two tabs change content below.
Johan is mee verantwoordelijk voor de inhoud van hoedoen.be. Hij vindt het interessant om mensen met handige tips op weg te helpen naar een oplossing. Je kan hem vinden via Linkedin

Laatste berichten van Johan (toon alles)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *