Hoe Colruyt klantendienst contacteren?

Colruyt is één van de grootste supermarktketens in België, maar hoe contacteer je de Colruyt klantendienst? Als je klant bent of wil worden bij Colruyt,dan vind je hieronder de verschillende mogelijkheden terug om hun klantendienst te contacteren.

Als je de klantenservice van Colruyt wil contacteren, heb je natuurlijk graag snel antwoord en dan zijn telefoon en e-mail de snelste manieren om in contact te komen. Maar daarnaast kan je ook nog een andere manier gebruiken.

1. Via telefoon voor België:

 Bel 02/345.23.45 (Ma- zo: 7-20u)

2. Via e-mail:

Werk je liever per mail, dan kan je je email richten naar: info@colruyt.be 

3. Via Facebook

Er bestaat ook een Colruyt Facebook pagina, waarlangs je ook je vraag kan stellen en je volgens Facebook na enkele minuten al antwoord krijgt op je vraag.

 

Bron: colruyt.be

The following two tabs change content below.
Johan is mee verantwoordelijk voor de inhoud van hoedoen.be. Hij vindt het interessant om mensen met handige tips op weg te helpen naar een oplossing. Je kan hem vinden via Linkedin

3 reacties

 • L.Hofmans schreef:

  Beste,
  Dit is de VIJFDE keer dat ik vraag om op het adres Meeus, Oude Bleken 25, 2400 Mol geen papieren folders meer te sturen.
  Ik ben niet te spreken over jullie milieubeleid als de keuze die om ecologische redenen ge’aakt wordt, niet gerspecteerd wordt!

  Ook koop ik in bio-planet niet jullie huismerk omdat producten vaak met twee in EXTRA plastic verpakt worden.

  Ik heb nog geen contact opgenomen met ontevreden klanten maar bij de eerstvolgende papieren folder die in de bus valt, meg je je hieraan verwachten.

 • Liliane LATRE schreef:

  Ik ben deze morgen bij Colruyt Oostende, Torhoutsteenweg inkopen gaan doen. Ik vernam dat er woensdag 12 juni een nieuwe folder verschenen is. Tot op heden heb ik deze nog steeds niet ontvangen. Nochtans ben ik een regelmatige klant bij Colruyt. Ik begrijp er niets van want uw reklame is nochtans op naam gericht. Dank voor Uw reactie.

 • Andries Christian schreef:

  Vanmorgen boodschappen gedaan in colruyt zedelgem a maai wat een kindonvriendelijk personeel en helemaal niet vriendelijk ben dat nie gewoon in torhout was nochtans nog niet snikheet

Laat een reactie na