Hoe Ryanair klantendienst contacteren?

Ryanair is in Europa dé referentie bij uitstek voor vluchten aan een lage prijs, maar hoe contacteer je de Ryanair klantendienst? Als je klant bent of wil worden bij Ryanair,dan vind je hieronder de verschillende mogelijkheden terug om hun klantendienst te contacteren.

Als je de klantenservice van Ryanair wil contacteren, heb je natuurlijk graag snel antwoord en dan zijn telefoon en e-mail de snelste manieren om in contact te komen. Maar daarnaast kan je ook nog een andere manier gebruiken.

1. Via chat:

Persoonlijk zou ik altijd adviseren om Ryanair te contacteren via live chat. Zij doen altijd hun uiterste best om je te helpen en zijn quasi de hele dag bereikbaar. Je vindt de Ryanair chat hier. De chat is bereikbaar op:

  • Ma-vr 06:00 – 21:00u
  • Za 09:00 -18:00u
  • Zon 10:00 – 18:00u

2. Via telefoon voor België:

Bel 071 251 438 => als je dit nummer belt, kom je uit aan de klantendienst in de luchthaven van Charleroi, wat ideaal is voor info voor deze vluchthaven of vermiste bagage (of zij kunnen je doorverwijzen voor je specifieke vraag).

3. Via e-mail:

Werk je liever per mail, dan kan je gebruiken maken van het e-mail formulier.

 

Bron: Ryanair.com

The following two tabs change content below.
Johan is mee verantwoordelijk voor de inhoud van hoedoen.be. Hij vindt het interessant om mensen met handige tips op weg te helpen naar een oplossing. Je kan hem vinden via Linkedin

Eén reactie

Laat een reactie na