Hoe Delhaize hoofdzetel contacteren? Adres & telefoon

Delhaize de Leeuw is één van de meest bekende supermarktketens in België. Het staat eerder bekend als een supermarkt die zich richt naar het hogere segment en streeft naar een zeer aangename winkelervaring voor zijn klanten. Daarnaast zet het ook sterk in op online afhaling en thuislevering.

Ben je zelf op zoek naar gegevens van het hoofdkantoor van Delhaize Belgium? Bijvoorbeeld om er een meeting bij te wonen, een brief naartoe te sturen of om er te gaan solliciteren? Dan geven wij je hieronder de gegevens mee van de Delhaize hoofdzetel:

1. Telefoonnummer hoofdkantoor

 • Telefoonnummer binnen België: 02 412 21 11
 • Telefoonnummer vanuit het buitenland: + 32 2 412 21 11
 • Openingsuren per telefoon: Maandag tot vrijdag van 6u00 tot 20u00

2. Adres Delhaize hoofdzetel

Het hoofdkantoor en tevens maatschappelijke zetel van Delhaize bevindt zich op onderstaand adres:

Delhaize
Osseghemstraat 53
1080 Brussel
België

Bron: delhaize.be

The following two tabs change content below.
Johan is mee verantwoordelijk voor de inhoud van hoedoen.be. Hij vindt het interessant om mensen met handige tips op weg te helpen naar een oplossing. Je kan hem vinden via Linkedin

Laatste berichten van Johan Van Asch (toon alles)

2 reacties

 • ,Hélène François schreef:

  HERINNERING dd8 okt 2020: kassierster weigert mondmasker juist te dragen en antwoordt mij: CA NE TE REGARDE PAS!!!!!!!!! (=misdadig!!!) u vindt dat normaal, want krijg geen reactie.
  Heb klacht tegenover kassierster AD Delhaize Vorst, tel:02/332.13.17
  Ik deed herhaalde malen teken dat ze haar masker niet goed droeg, nl onder haar neus! Ze gebaarde dat ze het niet zag. uiteindelijk riep ze: ça ne te regarde pas!!! Ik herhaalde dat ze haar masker juist moest dragen,riep ze hetzelfde nog luider en lachte mij uit. Ik kon mijn ogen niet geloven.Brussel broeihaard!!!Welke gevolgen geeft u hieraan en hou mij op de hoogte.
  De verantwoordelijke heeft zich tgo mij verontschuldigd, zij niet , zij was overtuigd van haar gelijk. ça ne te regarde pas!!!! en nog uitlachen erbij.

  Een heel ontgoochelde klant

 • Guy schreef:

  Het betreft de promotie MEITER champagne demi-sec aan 9,99€!ik woon in Westende en ben al 2 dagen op zoek om 6 flessen van deze champagne demi-sec te kunnen kopen!heb 8 winkels gebeld om informatie te krijgen,overal uitverkocht of gewoon niet te krijgen!Enkel Proxy van Middelkerke kon mij aan 3 flessen helpen en zou proberen om nog iets te krijgen en mij te helpen!Ik vind het wel spijtig dat er zo een promotie is en dan de bevoorrading niet volgt!Mvg.Guy.

Leave a Comment