fbpx

Hoe gratis GSM of iPhone krijgen bij Orange/Mobistar?

De meeste mensen kunnen niet meer zonder hun smartphone of GSM. Je wilt waarschijnlijk graag beschikken over een nieuw model met veel mogelijkheden. En daar wil je uiteraard een zo laag mogelijke prijs voor betalen.

Daarom heeft Orange een aantal aantrekkelijke abonnementen met gratis smartphone in het leven geroepen. Zo betaal je bij het voormalige Mobistar een vast bedrag per maand en krijg je daarvoor belminuten, data én een telefoon. In totaal zijn er vijf verschillende abonnementen. Deze beginnen vanaf de lage prijs van 15 euro en lopen op tot 60 euro per maand. Deze abonnementen hebben een lengte van 24 maanden en je krijgt bij allemaal de keuze uit een aantal schitterende smartphones.

Stappenplan

Stap 1: Bekijk hieronder het overzicht van alle Orange smartphones en iPhones

Alle Orange smartphones >

Stap 2 – Kies je abonnement bij de smartphone

Kolibrie abonnement + smartphone aan 15€/maand

Bij Orange, het voormalige Mobistar, heb je voor 15 euro in de maand al alles wat je nodig hebt. Het Kolibrie abonnement geeft je voor dat bedrag 90 belminuten en 1 GB aan data. Het versturen van sms en mms berichten is zelfs volledig gratis. Als klap op de vuurpijl krijg je er een smartphone bij. Je kunt bij Orange kiezen tussen 5 mooie modellen: Die zijn van topmerken zoals Samsung, Huawei en Nokia. Je hebt al een Nokia 2.2 door 9 euro bij te betalen. De daaropvolgende goedkoopste optie is de Huawei Y5 uit 2019. Voor 19 euro heb je die al in je bezit als je kiest voor het Kolibrie abonnement. De iets krachtigere Huawei Y6 uit 2019 is al van jou voor 39 euro. Xiaomi is een opkomend merk dat al veel gebruikers erg blij heeft gemaakt. De hippe Redmi 7 is voor 49 euro te bestellen in combinatie met het Kolibrie abonnement. De mobiele telefoons van Samsung worden nog altijd het meest van allemaal verkocht. Bij Orange kun je al van een smartphone van dit merk genieten voor de prijs van 15 euro in de maand. De Samsung Galaxy A10 is van jou wanneer je 69 euro bijlegt bij het afsluiten van het Kolibrie abonnement. Om het allemaal nog mooier te maken geeft Orange je 16 GB opslagruimte in de cloud.

Dolfijn abonnement + smartphone aan 25€/maand

Het Dolfijn abonnement geeft je net wat meer ruimte om te bellen en te internetten. Daardoor is het meer geschikt voor mensen die veel van hun smartphone gebruik maken. Voor 25 euro in de maand kun je erg veel verwachten van Orange. Je krijgt 2,5 GB aan data en kunt in totaal 2,5 uur bellen. Ook bij dit abonnement geldt dat je onbeperkt kunt sms’en en mms’en. Daarbovenop hoef je nog minder bij te betalen voor een splinternieuwe smartphone. Door 9 euro bij te betalen heb je al de keuze uit vijf modellen. Dat zijn bovendien telefoons van hoog aangeschreven merken. De Huawei Y5 2019, de Huawei Y6 2019, de Huawei P Smart 2019, de Xiaomi Redmi 7 of de Samsung Galaxy A20e zijn voor 9 euro van jou. Mocht daar je favoriete model niet tussen staan, dan zijn er nog drie andere opties. De Samsung Galaxy A10 kun je al voor twee tientjes meer in je bezit hebben. Je betaalt dan dus 29 euro extra bij het afsluiten van het Dolfijn abonnement. De Xiaomi Redmi Note 7 is eveneens verkrijgbaar bij dit contract. Je zult dan 79 euro extra moeten betalen. De Samsung Galaxy A40 is van de nieuwste technieken voorzien en krijgt lovende reviews. Voor 119 euro extra krijg je deze bij het Dolfijn abonnement geleverd. Kortom, meer dan genoeg opties om de perfecte smartphone voor jou uit te zoeken.

De gouden middenweg met het Koala abonnement

Het Koala abonnement kost 35 euro per maand. Daarvoor kun je bij Orange al onbeperkt bellen. Daarbovenop krijg je 5 GB data. Bij het afsluiten van een contract voor 24 maanden kun je een telefoon uitkiezen. In totaal zijn er 13 modellen. Voor 9 euro extra zijn dat de Samsung A20e, de Samsung A10, de Huawei P Smart 2019, de Huawei P20 en de Nokia 4.2. Als je 39 euro bijbetaalt dan wordt je de trotse bezitter van een Xiaomi Redmi Note 7. Tel daar drie tientjes bij en je hebt een Samsung Galaxy A40. Als je een Huawei P20 wilt hebben, dan zul je in totaal 99 euro extra bij moeten leggen. De Samsung Galaxy A50 128 GB en de Huawei P30 Lite 128 GB kosten allebei 119 euro extra. Bij afsluiting van het Kolibrie abonnement kun je met 169 euro bijbetaling kiezen tussen de Samsung Galaxy A70 128GB of Xiaomi Mi 9T. Voor Apple liefhebbers is het mogelijk om voor slechts 209 euro te beschikken over de iPhone 7 32 GB.

Het Cheetah abonnement voor grootgebruikers

Als je veel gebruik maakt van je smartphone, dan is het Cheetah abonnement waarschijnlijk iets voor jou. Je hebt voor 45 euro in de maand 9,5 GB aan data en je kunt onbeperkt bellen. Bovendien kun je kiezen uit een van de schitterende smartphones. De Samsung Galaxy A20e is al van jou voor 9 euro extra. Dat geldt voor de Xiaomi Redmi Note 7 wanneer je 39 euro bijlegt. Heb je liever de Samsung A40? Dan zul je 69 euro bij moeten betalen. De Huawei P20 kost je 99 euro extra. Voor 119 euro ben je in het bezig van een Samsung Galaxy A50 128 GB of een Huawei P30 Lite 128 GB. Wanneer je 169 euro bijlegt, dan krijg je een Samsung Galaxy A70 128GB bij je abonnement. De laatste optie is de Apple iPhone 7 32 GB en die kost slechts 209 euro.

Onbeperkt bellen en internetten voor 60 euro in de maand

Met het Arend abonnement van Orange kun je onbeperkt bellen en internetten voor 60 euro in de maand. Voor 59 euro extra doe je dat met een Samsung Galaxy A50 128 GB of een Huawei P30 Lite 128 GB. De Huawei P20 kost je 69 euro extra. De Samsung Galaxy A70 128GB en de Xiaomi Mi 9T kosten beide 119 euro extra. De Apple iPhone 7 32 GB is al in je bezit voor 169 euro.

Alle Orange smartphones >
The following two tabs change content below.
Johan is mee verantwoordelijk voor de inhoud van hoedoen.be. Hij vindt het interessant om mensen met handige tips op weg te helpen naar een oplossing. Je kan hem vinden via Linkedin

Laatste berichten van Johan (toon alles)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *