fbpx

7 gedachten over “Hoe iCloud account verwijderen van iPhone of iPad?”

 1. De Cauwer Nadine

  Heb een vergissing begaan en heb per toeval iCloud ingevuld en nu ben ik mijn mail adres van telenet kwijt , weet u een oplossing om het weer goed te krijgen , groetjes de Cauwer nadine

 2. Ik wens mijn jaarlijks te betalen abbonnement opte zeggen van i cloud,10 ,99 euro.
  Hoe geraak ik daar van af?
  Bij verwijderen account is alles dan opgelost?
  Gr noel

  1. Nick Van Ranst

   Dag Noel,

   dat is een goede vraag waar we zelf het antwoord nog niet op hebben teruggevonden. Ik vermoed wel dat door het verwijderen van je account ook je abonnement zal verwijderd worden. Maar dit kunnen we niet met 100% zekerheid zeggen.

   Groet,
   Nick

 3. Beste johan,

  Sinds ik een ander model van iphone heb gekocht ben ik niks meer met mijn icloud account.
  Ik kan bijvoorbeeld geen apps meer updaten etc..
  Heb dan een nieuwe icloud aangemaakt maar krijg mijn oude niet weg…
  wanneer ik dan de optie wachtwoord vergeten aangeduid heb en zogezegd een mail moet ontvangen om het wachtwoord te resetten krijg ik helemaal niks.
  Ik heb al vanalles geprobeerd maar krijg het maar niet weg..

  1. Nick Van Ranst

   Dag Michiel, heb je al eens geprobeerd om contact op te nemen met Apple zelf? Wist je trouwens dat ze een zeer goede live-chat hebben? Surf naar https://getsupport.apple.com en kies daar je apparaat en hoe je met Apple contact wilt hebben. Het heeft mij al meermaals enorm geholpen. Succes!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *