fbpx

Hoe Mobile Vikings klantendienst contacteren?

Mobile Vikings is de rijzende ster onder de telefoonoperatoren. Je hebt er aan een goedkoop tarief immers veel data en kan dat combineren met onbeperkt bellen.

Maar heb je voor een of andere reden de klantendienst nodig? Bijvoorbeeld omdat je al een paar uur geen ontvangst hebt of omdat je wil overstappen van abonnement?

Als je de klantenservice van Mobile Vikings wil contacteren, raden we je aan dat te doen via telefoon, e-mail of het online formulier:

1. Via telefoon

  • In België: Bel 078 353 033
  • Vanuit het buitenland: Bel +32 78 353 033

Dat is het telefoonnummer van de klantendienst. Zij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot vrijdag van 8u30 tot 17u00

2. Via e-mail

Je kan de klantenservice ook mailen op het volgend e-mailadres: info@mobilevikings.be of via de Mobile Vikings website www.mobilevikings.be (of via onderstaande button):

OPEN HIER DE WEBSITE >

3. Via Messenger

Je kan de klantenservice ook contacteren via Messenger. Al verkiezen wijzelf steeds telefoon of het formulier als makkelijkste manier om contact op te nemen.

Nog geen Viking geworden?

Uit een vergelijking van GSM abonnementen blijkt dat Mobile Vikings met zijn Mobile Vikings Go Unlimited de goedkoopste aanbieder is van een abonnement met ongelimiteerd mobiel internet.

Met dank aan: mobilevikings.be

Bij Moible Vikings stel je je abonnement zelf samen
The following two tabs change content below.
Johan is mee verantwoordelijk voor de inhoud van hoedoen.be. Hij vindt het interessant om mensen met handige tips op weg te helpen naar een oplossing. Je kan hem vinden via Linkedin

Laatste berichten van Johan (toon alles)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *