fbpx

Hoe wedden op voetbal transfers?

Voor een voetbalfreak als ik die alle dagen voetbalnieuws leest, is wedden op voetbaltransfers elke transferperiode een uitdaging.

Ben je net als ik iemand die wel eens zou willen gokken of pakweg Lukaku en Hazard een transfer gaan maken en naar welke club? Dan toont deze pagina hoe je kan wedden op voetbaltransfers:

Stap 1: Registreer je gratis op de Unibet website via onderstaande button

Stap 2: Na registratie ben je automatisch ingelogd en ga je naar Sport > Weddenschappen. Klik dan rechtsboven op het vergrootglas en zoek naar ‘Transfers’. Kies voor de groene button Transfers die tegelijk verschijnt.

Stap 3: Je kan nu inzetten op de transfers waarvan je denkt dat die zullen gebeuren. In onderstaand voorbeeld gaat je inzet x1,27 als Eden Hazard naar Real Madrid trekt of x3,00 als hij gewoon bij Chelsea blijft.

Stap 4: Van zodra je hebt ingezet, is het gewoon afwachten. Zoals je helemaal links kan zien wordt op 2 september het bedrag uitgekeerd op basis van de club waarvoor de speler op dat moment speelt.

Met dank aan: Unibet.be

The following two tabs change content below.
Johan is mee verantwoordelijk voor de inhoud van hoedoen.be. Hij vindt het interessant om mensen met handige tips op weg te helpen naar een oplossing. Je kan hem vinden via Linkedin

Laatste berichten van Johan (toon alles)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *