fbpx

Hoe online klant worden en bestellen bij Orange?

Klanten van Orange kunnen profiteren van heel wat voordelen. Zo beschikt de provider over een erg stabiel netwerk. Dat betekent dat je overal in België en de rest van de Europese Unie kunt rekenen op een uitstekende ontvangst. Dat geldt voor zowel wanneer je aan het bellen bent of wanneer je gebruik wil maken van het internet. Dankzij de aantrekkelijke prijzen is het moeilijk om een abonnement bij Orange, het vroegere Mobistar, af te slaan. Helemaal omdat je die kunt combineren met een van de beste smartphones op de markt. Je kunt uit alle grote merken kiezen. Hierdoor krijgt iedere klant precies het abonnement en de telefoon die ze nodig hebben.

Naar Orange website >

Stap 1: Kies je abonnement

De abonnementen van Orange combineren mobiele data met belminuten. In totaal zijn er zes verschillende abonnementen voor mensen die op zoek zijn naar een sim only contract. De kleinste daarvan is bedoeld voor mensen die slechts sporadisch gebruik maken van hun mobiele telefoon. De grotere abonnementen geven je onbeperkt internet en een onbeperkt aantal belminuten. Die zijn dus uitermate geschikt voor klanten van Orange die geen minuut zonder hun smartphone kunnen.

Het Kolibrie abonnement van Orange

Lang niet iedereen is op zoek naar grote hoeveelheden data of belt wekelijks uren met verschillende vrienden en familieleden. Voor al die mensen is er het Kolibrie abonnement. Hiermee krijg je een klein pakket met alles wat je nodig hebt. En dat voor een zeer zacht prijsje. Voor 8 euro in de maand krijg je 100 MB aan mobiele data en 90 minuten om te bellen. Als jij geen grootverbruiker bent, dan is dit waarschijnlijk meer dan genoeg. Er zijn bijvoorbeeld nog genoeg mensen die hun telefoon vooral voor noodgevallen gebruiken.

Meer ruimte met het Dolfijn abonnement

Als je je telefoon dagelijks gebruikt dan kun je al genoeg hebben aan het Dolfijn abonnement. Voor mensen die video’s willen streamen of meerdere malen per dag bellen zal dit waarschijnlijk niet genoeg zijn. Je krijgt de beschikking over 1,5 GB aan data en kunt 150 minuten bellen per maand. En dat allemaal voor de prijs van 15 euro per maand.

Het meest populaire contract bij Orange

Het Koala abonnement is een hardloper. Dat komt omdat het de wensen van veel mensen tegemoet komt. Je hebt een ruime hoeveelheid data per maand, 4 GB. Bovendien kun je onbeperkt bellen. Dat zie je nergens anders voor slechts 20 euro in de maand.

Cheetah voor als je meer data nodig hebt

Ook bij het Cheetah abonnement heb je de mogelijkheid om onbeperkt te bellen. Mocht 4 GB aan data niet genoeg zijn, dan is dit abonnement voor jou. Want deze wordt verdubbeld zodat je in totaal iedere maand 8 GB kunt verbruiken.

De Arend abonnementen van Orange

Als je onbeperkt wilt bellen en internetten dan is het Arend abonnement de juiste keuze voor jou. Voor 40 euro in de maand surf en bel je zoveel je maar wilt. Voor wereldreizigers is er het Arend Premium account. Hiermee krijg je nog meer mogelijkheden om in het buitenland gratis te bellen en te internetten.

Korting op elk abonnement

Orange heeft een speciale actie lopen. Hierdoor betaalt iedere klant de eerste drie maanden slechts de helft van de abonnementskosten. Je kunt dus geld besparen op iets dat je toch al nodig hebt.

Stap 2: Kies of je een nummer wil behouden of nieuw nummer wil

Als je een abonnement hebt uitgezocht is het tijd voor de volgende stap. Daar kun je aangeven of je een nieuwe simkaart wilt of je huidige nummer wilt behouden. Als je kiest voor nummerbehoud, dan zal Orange je veel werk uit handen nemen. Door een formulier in te vullen regelen zij de opzegging van je huidige abonnement en wordt je nummer automatisch overgedragen naar Orange. Je ontvangt dan een nieuwe simkaart met je het nummer dat je nu al in bezig hebt.

Stap 3: Vul je persoonlijke gegevens in

In de eerste twee stappen heb je alle belangrijke beslissingen gemaakt. Het enige dat je nog hoef te doen is de bestelling afronden. Allereerst vul je de persoonlijke gegevens in die Orange nodig heeft om je een abonnement te geven. Dat zijn standaard gegevens zoals naam en adres.

Stap 4: Betaal online via bancontact of kredietkaart

Ook betalen is bij Orange zo makkelijk mogelijk gemaakt. Je kunt dus zelf bepalen hoe je dat doet. Voor je nieuwe abonnement kun je betalen met bancontant. Het is natuurlijk ook mogelijk om met je kredietkaart te betalen.

Tijd om te genieten van je abonnement

Als je de vorige stappen allemaal hebt doorlopen, dan ben je klaar met het doorgeven van je bestelling. Alles wat je nog hoeft te doen is wachten tot je nieuwe simkaart met abonnement bij je thuisbezorgd wordt. De levering van de producten van Orange is overigens volledig gratis. Over het algemeen duurt het ongeveer twee dagen voor je je product ontvangt. Wanneer je nummerbehoud hebt aangevraagd kan dat iets langer duren. Dat komt omdat Orange dan afhankelijk is van je huidige provider. Zodra je jouw nieuwe simkaart in huis hebt is het tijd om te genieten van de geweldige diensten en service van Orange.

Naar Orange website >
The following two tabs change content below.
Johan is mee verantwoordelijk voor de inhoud van hoedoen.be. Hij vindt het interessant om mensen met handige tips op weg te helpen naar een oplossing. Je kan hem vinden via Linkedin

Laatste berichten van Johan (toon alles)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *