fbpx

Orange TV: Hoe kopen? Welke zenders staan erop?

Orange is vooral bekend als provider van mobiele telefonie. Het is een van de grootste en meest gerespecteerde aanbieders in België. Daarom is het goed om te weten dat je ook vast internet en televisie bij het voormalige Mobistar kunt bestellen.

Via een van de abonnementen kun je voor een lage prijs hoge internetsnelheden verwachten. Bovendien zitten er heel wat mooie zenders in het pakket voor televisie.

Open Orange website >

Love Trio van Orange

Orange TV nemen is heel simpel: het kan alleen door Orange love trio te worden en dus ook internet en mobiel erbij te nemen. Het makkelijkste is als je alles onder één pakket kan bestellen. Orange maakt het klanten zo makkelijk mogelijk. Iedereen wil tegenwoordig graag internet op zijn of haar telefoon. Verder is televisie kijken al meerdere generaties een standaard luxe. Met het vaste internet van Orange kun je in hoge kwaliteit streamen, snel downloaden en uploaden. Met Love Trio krijg je een pakket voor je mobiele telefoon, vast internet en toegang tot 70 zenders op je televisie. Hierdoor heb je alles wat je nodig hebt in één abonnement. Dat is wel zo overzichtelijk. Bovendien kun je gebruik maken van de uitstekende kwaliteit van Orange.

Welke zenders staan op Orange TV?

Je hebt via Orange TV toegang tot wel 70 zenders! We lijsten even een greep uit het aanbod op:

  • Nederlandstalige zenders: Een, Canvas, VTM, Q2, Vier, Vijf TV, Vitaya, Caz, Viceland, Fox, TLC, Ment, Zes, National geographic, Discovery channel, Njam, Fox, Viceland, Comedy Central, NPO 1, NPO 2, NPO 3, Discovery VL, Plattelands TV, Dobbit TV, Eclips TV
  • Sport: Eleven sports, Eurosport 1, Eurosport 2
  • Zakelijke zenders: Euronews, Kanaal 2, Vlaamsparlement.tv, BBC world news, CNN
  • Daarnaast heb je toegang tot zowat alle Franstalige zenders, regionale, Franstalige en radiozenders.

Kan ik tv kijken op tablet of smartphone?

Absoluut, heel makkelijk zelfs! Al wat je moet doen is de Orange TV app downloaden op je Iphone of iPad en je kan meteen alle programma’s streamen naar je toestel naar voorkeur.

Altijd een goede service

Als Orange ergens goed in is, dan is het hun klanten tegemoet komen. Dat geldt ook op momenten dat je vragen of klachten hebt. Je kunt erop rekenen dat je altijd wordt bijgestaan door een hulpvaardige medewerker van de klantenservice. Die zijn via veel kanalen te bereiken. Je kiest gewoon de manier uit om contact op te nemen die jou bevalt.

Lovende reviews van bestaande klanten

Orange heeft al veel klanten blij gemaakt met de diensten die ze aanbieden. Het maakt niet uit of je kiest voor televisie, telefonie of internet. Je kunt bij allemaal rekenen op een uitstekende kwaliteit. Dankzij heldere communicatie weten klanten altijd waar ze aan toe zijn. Zo laat Orange altijd tijdig weten wanneer ze van plan zijn onderhoud te plegen. Het kan namelijk zijn dat je tijdelijk hinder ondervindt wanneer zij verbeteringen doorvoeren aan het netwerk. Uiteraard probeert Orange dergelijk onderhoud altijd ‘s nachts uit te voeren. Hierdoor hebben de meeste mensen geen last van een potentieel minder snel functionerend netwerk. Mede hierdoor zijn veel klanten meer dan tevreden met de geleverde diensten van Orange. En natuurlijk helpt het ook dat het internet razendsnel is.

De slimme Orange TV-app laat je tv kijken wanneer je maar wilt

Televisie kijken die je tegenwoordig allang niet alleen maar vanaf de bank in je woonkamer. De meeste huishoudens hebben inmiddels meerdere televisies. Als je over een Orange Love Trio beschikt, dan krijg je toegang tot de Orange TV-app. Hiermee kun je overal tv kijken. Dat doe je gewoon onderweg, in het park of op vakantie. Hierdoor hoef je nooit meer iets te missen van je favoriete film, show of serie. Je hoeft namelijk helemaal niet thuis op de bank te zitten om televisie te kijken. Vanaf nu bepaal jij zelf waar en wanneer je jouw favoriete programma’s kijkt.

Zo installeer je de Orange TV-app

Gelukkig is het een fluitje van een cent om de Orange TV-app te installeren. Je hebt natuurlijk wel een smartphone of tablet nodig. Hierop download je de software. Die kun je gewoon vinden in de Google Play Store of de Apple Store. Het installeren van het programma gaat zoals je dat van andere software gewend bent. Vervolgens zul je jouw telefoon of tablet met de tv-decoder. Deze decoder krijg je standaard geleverd wanneer je televisie via Orange geleverd krijgt. De TV-app laat je met heldere instructies weten wat je verder moet doen. Het grootste gedeelte van de installatie zal volledig automatisch verlopen. Vervolgens kun je waar je maar wilt genieten van de beste televisie die België te bieden heeft.

Dit kun je verder allemaal nog met de Orange TV-App

Met de applicatie van Orange kun je veel meer dan alleen je favoriete zenders overal waar je bent kijken. Er zit bijvoorbeeld ook een handige tv-gids bij ingebouwd. Deze laat je weten wat er allemaal te zien is op je favoriete zenders. Bovendien kun je twee weken vooruit kijken. Daardoor ben je altijd op de hoogte van wat er komen gaat en hoef je dus niks meer te missen. Maar daar houdt het niet op. De Orange TV-App kan namelijk nog veel meer. Je kunt zelfs op afstand programma’s opnemen. Dat is erg handig als je niet thuis bent om te kijken en ook geen tijd hebt om via je smartphone of tablet een film te kijken of een show te volgen. Met een paar handelingen in de app stel je in een handomdraai in dat de decoder iets op moet nemen. Het is bovendien mogelijk om je smartphone als afstandsbediening te gebruiken. Dat is extra handig voor mensen die hun afstandsbediening regelmatig kwijt raken. Sinds kort is er zelfs nog een nieuwe toevoeging voor klanten van Orange. Je kunt de Orange TV-App namelijk gebruiken in combinatie met een Chromecast. Hierdoor wordt tv kijken opeens wel heel makkelijk.

Kies ook voor het gemak van Orange

Klanten zijn unaniem lovend over de diensten van Orange. Voor sommigen is supersnel internet het belangrijkste. Anderen kijken graag televisie. Zij willen graag zo veel mogelijk zenders en dat in een zo hoog mogelijke kwaliteit. Bij Orange krijgt iedere klant de beschikking over 70 zenders in het standaard pakket. Die kun je bovendien kijken waar en wanneer je wilt. Dankzij de slimme applicatie voor televisiekijkers is Orange aantrekkelijker dan ooit.

Mobistar TV

Enkele jaren geleden kwam Mobistar met Mobistar TV op de proppen, dat toen vreemd genoeg al terug werd afgeserveerd door teveel technische problemen. Door de aanhoudende vraag van klanten naar een pakket waar alles inzit, is Orange nu gelukkig op de proppen gekomen met een volwaardig TV aanbod. Wij zijn ervan overtuigd dat dit een winner wordt voor Orange op lange termijn. De reacties van klanten zijn alvast lovend.

Open Orange website >
The following two tabs change content below.
Johan is mee verantwoordelijk voor de inhoud van hoedoen.be. Hij vindt het interessant om mensen met handige tips op weg te helpen naar een oplossing. Je kan hem vinden via Linkedin

Laatste berichten van Johan (toon alles)

2 gedachten over “Orange TV: Hoe kopen? Welke zenders staan erop?”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *