fbpx

Hoe contacteer ik de Zalando Lounge klantendienst?

Zalando Lounge is eigenlijk de VIP sectie van Zalando. Je hebt immers een login nodig om toegang te krijgen tot dit selecte merkaanbod van Zalando.

Hoe contacteer ik de Zalando Lounge klantendienst? Als je klant bent of wil worden bij Zalando dan vind je hieronder de verschillende mogelijkheden terug om hun klantendienst te contacteren.

Als je de klantenservice van Zalando wil contacteren, heb je natuurlijk graag snel antwoord en dan zijn telefoon en e-mail de snelste manieren om in contact te komen.

1. Via telefoon voor België

 Bel 0800 795 18 (gratis Zalando Lounge hotline) 

Dat is het telefoonnummer van de klantendienst. Zij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot vrijdag van 7u00 tot 20u00

2. Via e-mail

Je kan de klantenservice ook mailen via het formulier dat je onderaan de pagina vindt bij ‘Contact’.

3. Via Facebook

Uiteraard kan je de klantenservice ook contacteren via de Zalando Lounge Belgium Facebook pagina. Al verkiezen wijzelf steeds telefoon of het formulier als makkelijkste manier om contact op te nemen.

Met dank aan: zalando-lounge.be

The following two tabs change content below.
Johan is mee verantwoordelijk voor de inhoud van hoedoen.be. Hij vindt het interessant om mensen met handige tips op weg te helpen naar een oplossing. Je kan hem vinden via Linkedin

Laatste berichten van Johan (toon alles)

1 gedachte over “Hoe contacteer ik de Zalando Lounge klantendienst?”

 1. Beste,
  Al vele jaren bestel ik bij ZALANDO en ben daar zeer tevreden over.
  Enkel het systeem van openstaande rekeningen en de vele mails om in het oog te houden wat wel en niet betaald is, wel of niet verzonden met kosten waardoor je weer 3.90 niet betaald hebt vind ik onoverzichtelijk.
  Bol.com heeft hier een geweldig systeem op gevonden waardoor je via de app onmiddellijk kunt betalen, de facturen zien of openstaande rekeningen.
  Waardoor alles veel overzichtelijker is!!!
  Met vriendelijke groet Carine

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *